Sätt ugnen på 150 grader. Klä en form, ca 25 x 30 cm, med bakplåtspapper.
Smält smör och socker i en kastrull. Blanda de torra ingredienserna i en bunke och vispa sedan ner smörblandningen i bunken. Tillsätt äggen och salt och vispa ihop till en jämn smet. Fördela smeten jämnt i formen och grädda kakan mitt i ugnen i 18–20 minuter. Brownie:n ska vara kladdig i mitten. Låt svalna innan du lägger på toppingen.
Värm upp grädden i en kastrull, när den kokat upp så tar du bort den från plattan direkt, bryt ner chokladen och rör den blank.
Fördela ut tryffel över kakan och låt svalna i kylen gärna över natten, innan du skär upp den i bitar.
När tryffelmassan svalnat något blandar du i godiset och slår upp i en form klädd med plastfilm. Låt tryffeln stelna i kyl över natten och skär den sedan i små fyrkantiga bitar
Doppa i resten av chokladen och dekorera med valfritt strössel, kulor eller annat som är dekorativt. Så står Kristi Himmelsfärd för dörren och nog ska Han få med sig en sötsak upp, jaha då
Chokladbrowniesmed smak av lime och turkisk peppar blev det och den föll oss båda i smaken. Skönt med en extra ledig dag mitt i veckan och just denna onsdagen har ägnats åt lite olika välbehövliga sysslor i hemmet
D. u. b. e. h. ö. v. r. B. o. w. n. i. 1. 2. 5. g. a. m. s. /. d. l. c. k. t. j. y. p. ä. T. f. 0. G. F. S. å. 7. ,. 3. K. 4. -. 6. 8. H. 9. N. e D. d l. c m
Så här kommer nu ett recept på riktigt goda raw browniesmed smak av kanel. Dem är superenkla att göra, jättegoda att äta och perfekta att packa med som som en liten energibit
Efter jobbet på fredag bär av det till Malmö över helgen och jag håller tummarna för att vi enas om att detta blir middagen på lördag tillsammans med ett glas vin eller två ♥ Här kommer receptet
Superenkel höst-pasta med smak av svamp och tryffel Spara Skriv ut Portioner. Den här pastarätten går både snabbt och är lite vardagslyxig – perfekt att servera en fredagskväll ihop med ett glas rött
Ett bakverk med rik smak av härlig choklad och god kladdig konsistens. Helt enkelt fantastisk och jag satte naturligtvis min egna prägel på denna genom att smälta hederlig smörkola och blandade med i smeten, det vart otroligt gott och gjorde att den blev lite seg och smaken påminner om fudge
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.