1. Sätt ugnen på 180 grader. Klä en form, 20 x 20 cm, med bakplåtspapper i botten och smorda kanter.
2. Smält smöret i en kastrull, ta från värmen och rör ned hackad vit choklad. Vispa samman ägg och socker, sikta ned mjöl och vaniljsocker och rör ned chokladsmöret.
3. Häll smeten i formen och strö över hallon och hackad vit choklad. Grädda 20 - 25 minuter beroende på form.
en brownie medvitchoklad istället för vanligt som får en seghet av muscavadosockret. Gör små fördjupningar i smeten med fingrarna och tryck försiktigt ned hallon i hålen
Mörk chokladbottenmedvitchoklad, lime och mascarponekräm toppad med tryfflar ochhallon. Jag valde att gör en choklad-Pajbottenmed lite mörkar mustigare smak som jag sedan fyllde med en vitchokladkräm som jag smaksatte med lime och mascarpone för en lite lättare och fräschare sötma
Det blev tårtbottnar med smak av citron och sen en massa hallonochvitchoklad. Börja med att förbereda chokladskärvorna genom att smälta den vitachokladen över vattenbad eller försiktigt i micron (försiktigt
Häll hallonpureén (med en sked) i långa ränder över brownie smeten, både på bredden och längden (så det blir som galler) och rör runt med en tandpetare så bildas häftiga ränder
Häll hallonpureén (med en sked) i långa ränder över brownie smeten, både på bredden och längden (så det blir som galler) och rör runt med en tandpetare så bildas häftiga ränder
Jag har faktiskt aldrig bakat blondies förut, det är vad brownies gjorda på vitchoklad kallas. Med smak av vitchokladoch pekannötter, till ochmed maken åt flera bitar och han brukar inte tycka om chokladiga bakverk
Vispa äggvitornamed sockret och ättikan till ett hårt skum. Lägg på hallonenoch den rivna chokladen. Jag bakade en dubbel sats av denna rise krispies tårta när vi hade vänner på besök och då blir det en hel plåt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.