Blåmögelbollar i krossade pepparkakor
luciachokladglögg
luciachokladglögg

Blåmögelbollar i krossade pepparkakor

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 200 g blåmögelost
  • 1-2 msk smetana eller crème fraiche (crème fraiche ger syrligare bollar)
  • ½ apelsinjuice / zest
  • 50 g pepparkakor

Beskrivning

    Läraren och matbloggaren Linda Råbergs juliga blåmögelbollar rullade i pepparkakskross. Uppskattade tilltugg som går snabbt att göra. Servera med kall Lucia Choklad med en isbit.

    1. Mosa osten och rör ihop med smetana/crème fraichen.

    2. Krossa pepparkakor med en mixer.

    3. Tillsätt zest (apelsin).

    4. Gör bollar och rulla dem i krossade pepparkakor.

    5. Lägg upp på ett fat och servera.

    6. Servera gärna med kall Lucia Choklad med en isbit.

    Av: Linda Råberg, lindasmatstuga.se

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.