Placeholder

Bifteki – Grekiska pannbiffar

Ingredienser

4 portioner:

500 gr blandfärs
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
1 ägg
1 dl persilja, hackad
1 tsk spiskummin
3 msk oregano, torkad
3 msk tomatpuré
Salt & peppar
Olivolja
Citron

Gör så här

Hacka löken och persiljan.
Blanda ner löken i köttfärsen tillsammans med pressad vitlök, ägg, persilja, spiskummin, oregano och tomatpuré.
Smaka av med salt och peppar.
Skölj av en tallrik med vatten.
Forma pannbiffar i önskad storlek och lägg på den våta tallriken.
Stek pannbiffarna i olivolja tills de har fått fi färg och är färdiga inuti.
Servera med potatisklyftor och förstås en massa citron.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Hacienda
Missa inte - Ett vin i "världsklass!"
329 kr