Eventuella smaksättning: kanel, vaniljextrakt etc.
Tillbehör
1
kiwi
1 dl
jordgubbar
Beskrivning
1. Mosa bananen.
2. Knäckt äggen med banen och blanda. Använd en stavmixer om du vill underlätta arbetet.
3. Blanda i havregrynen och eventuell smaksättning.
4. Stek till mindre plättar.
5. Skiva upp kiwin och jordgubbarna.
6. Servera!
Servera medbär, fet kokosmjölk, passionsfruktoch kiwi. Ät den med lite nötsmör eller ha chiafrön i smeten för att boosta den med ytterligare energi och göra den mer mättande
Yacónkräm med lime och vanilj, toppad medfrukt & bär. färska jordgubbar med strimlade myntablad, färsk mango eller papaya i tärningar, kanske tillsammans medpassionsfrukt
Vill du ha fler tips på vad du kan göra med dina frukterochbär kan du antingen använda sökfunktionen "Leta i bloggen" i listen till höger eller gå in under etiketten sylta och saft här i listen till vänster
De glassar man hittar i butiken brukar varken innehålla grädde och ägg eller frukt, utan massvis med tillsatser, syntetiska smak- och färgämnen och orimligt mycket socker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.