Bakverk

Ingen fika utan underbara bakverk! Oavsett om det handlar om tårta, bullar eller kakor är det en riktig njutning att bli bjuden på nygräddade bakverk. Hitta din favorit på MyTaste!

Topprecept för bakverk just nu

Visa alla topprecept för bakverk

Underbara bakverk


Frestande goda bakverk är gott till både kafferepet och festen. Oavsett om det handlar om en saftig mjuk kaka eller spröda småkakor är det svårt att tacka nej till något sött när det bjuds. På MyTaste hittar du goda recept som passar alla tillfällen.

En favorit är frestande goda bakverk med choklad, alltifrån kladdkaka till tiramisu stillar nog sötsuget hos de flesta. Bär och frukt är en annan populär ingrediens i alltifrån tårtor till pajer. Goda bakverk med jordgubbar är aldrig fel.

Småkakor är oftast enkla att göra och går snabbt att baka. Gör gärna en dubbel sats och fyll frysen så har du alltid något gott att bjuda på. Ska du baka till många är det perfekt att satsa på enkla recept som går att göra i långpanna, exempelvis kärleksmums och morotskaka.

Toppkommentarer i bakverk

Choklad rutor i långpanna
176

“Receptet finns ju inte”

Se recept
Citron kladdkaka
655
kram.mjukt kommenterade på Citron kladdkaka

“Den var jätte god! Lätt att blanda ihop.”

Visa alla 3 kommentarer
Vanilj Cupcakes med Strawberry Milkshake frosting
23
Lite nyttigare godis med jordnötssmör
112

“Hej jag har pws och elplsi och undan tag jag ska prova det här eller frukt godis eller torkade frukt det här var bra repat kangebprovar helgen efter den här med choklad nötter låt gott nytigt med en gån om året om ni har tips dibets Stockholm eller söder tälg hur jag ska hantera mova hesel hård blir arg jag inte klara.betal ens henne har ni nåt tips.om kurator eller mat tips. Eller godis tips. Jag betalt mycket själv idrotts tej men svårt med blod socker vara svimig i bland ibland pigg och glad elplsi jobbet och känna jag behöver socker i bland”

Se recept
Godaste kakan på länge!
668

“Det står bara 5dl inte av vad. Antar vetemjöl?”

Visa alla 3 kommentarer

Senaste recepten för bakverk