Baka

Finns det något mysigare än att bjuda på hembakat? Rulla chokladbollar eller gör en tårta på flera våningar - något sött till kaffet uppskattas av de flesta!

Topprecept för baka just nu

Visa alla topprecept för baka

Dags att baka!


Du behöver absolut inte vara en proffsbagare för att lyckas med bakverken. Alla kan baka, vare sig du är novis i köket eller har svart bälte i att vispa, spritsa och knåda - det är bara att lägga ribban precis där du vill. En av de roligaste sakerna med bakning är att möjligheterna är oändliga. Du kan baka sött eller salt, mjukt eller knaprigt, högt eller lågt. Baka bröd, småkakor, tårtor, knäckebröd eller bullar.

För dig som vill baka sockerfritt finns numera en uppsjö av härliga recept att välja mellan. Detsamma gäller för dig som skippar mjöl och vill baka glutenfritt.

Så det är bara att sätta på sig förklädet, sätta igång din favoritmusik, plocka fram bunkar och mått och köra igång. Vare sig det är en helt vanlig dag eller någon högtid som jul eller påsk kommer du att hitta något gott att baka på MyTaste. Kika runt bland våra kreatörers många recept på bakverk av alla de slag!

Toppkommentarer i baka

Dumleflarn - enklaste kakan att baka
214

“Hej vänner, jag skriver för att få dig goda nyheter. Jag är väldigt glad för att jag fick ett lån på 550 000 kr som jag skapade min restaurang. Jag fick detta lån från fru Catalia Merkel, en seriös finansiär. Så, om du behöver ett lån av pengar för att få dina drömmar att bli sanna, som att ha ditt eget företag, betala för din bil, hus och andra, ansöka om ditt lån.
pengar i Ms Catalia Merkel. Jag fick 550 000 kr på 48 h vid 3% intresse och mycket snabbt mycket säkert.
Kontakta honom via e-post: [email protected]
Sprid meddelandet till dina kollegor för att hjälpa dem som behöver det.
Tack.”

Visa alla 2 kommentarer
Bakad brie med nötter
35
dorota-5 kommenterade på Bakad brie med nötter

“mniam:)))”

Se recept