Bästa tårttäckning - Vispad Chokladpannacotta
manuela-2
manuela-2

Bästa tårttäckning - Vispad Chokladpannacotta

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • 60 g mjölkchoklad
  • 90 g mörk choklad 70%
  • 4 dl grädde
  • 2 krm vaniljpulver
  • 4 msk socker
  • 2 gelatinblad

Beskrivning

    Lägg gelatinbladen i kallt vatten.
    Smält chokladen över vattenbad.
    Koka upp grädde, socker och vaniljpulver.
    Ta kastrullen från värmen, lägg i gelatinet, rör ordentligt.
    Ha i gräddblandningen i chokladen lite i taget.
    Låt svalna, plasta in nära ytan, lägg i kylskåpet i minst 3h, gärna över natt.
    Ta ut, vispa och spritsa!

    Vill du ha mer vuxen smak, kör 50g mjölk/100g mörk choklad
    Vill du ha sötare mjölkchokladig god smak, kör 75g mjölk/75g mörk choklad
    Vit chokladpannacotta = 150g vit choklad, 1/2 msk socker, 1 krm vaniljpulver

Kommentarer

  • manuela-2

     - 

    Dubbel sats för att täcka och spritsa en trevåningstårta

  • manuela-2

     - 

    Kan ätas kylskåpskall

Logga in eller Registrera för att kommentera.