Apelsinfudge
rebeckaharksen-1
rebeckaharksen-1

Apelsinfudge

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 dl vispgrädde
  • 3 dl strösocker
  • 1 dl ljussirap
  • 50 g smör
  • 100 g hackad mjölkchoklad med apelsinsmak (eller använd en apelsin)

Beskrivning

    Häll vispgrädde, socker och sirap i en kastrull. Låt koka på medelvärme till 125 grader.

    Rör ner smör och koka ytterligare 2 minuter. Ta från värmen.

    Tillsätt hackad mjölkchoklad, rör om tills chokladen smält. Häll smeten i en bakpappersklädd form, ca 20x25cm. Ställ in i kylen. Skär kakan i bitar när den har svalnat och stelnat lite.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.