Äggpanerad Gösfilé
johnnynilsson
johnnynilsson

Äggpanerad Gösfilé

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Gösfilé efter antal gäster, receptet är baserat på två personer.
  • 1 st. Ägg
  • 1 dl. Mandelmjöl
  • C:a 1 msk havssalt
  • 1 tsk svartpeppar

Beskrivning

    Vispa ägget i en djup tallrik.

    Blanda mandelmjöl, salt och peppar på en platt tallrik.

    Doppa filén först i ägget och sedan i mjölet så att fisken täcks på båda sidor.

    Stek på c:a 75% värmekapacitet tills filén är genomstekt.

    Serveras med valfri sidorätt som ris, potatis eller zucchinibaserat för LCHFaren. Som sås rekommenderas en romsås.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.