Ägg- och mjölkfria chokladmuffins
ingelamlandberg
ingelamlandberg

Ägg- och mjölkfria chokladmuffins

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 240 gram vetemjöl special
  • 2 tsk bakpulver
  • 0.75 dl kakao
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 3 dl strösocker
  • 2.5 dl vatten
  • 0.75 dl flytande mjölkfritt margarin

Beskrivning

    Placera ut muffinsformar på en plåt eller i en muffinsform.
    Sätt på ugnen på 225 grader.
    Blanda alla torra ingredienser ordentligt.
    Blanda i vatten och margarin.
    Fyll upp formarna ca 3/4.
    Grädda ca 10-12 minuter.
    Låt svalna under bakduk.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.