Fräs quornfiléerna tills dom är genomstekta. Quornfilé med fetaostsås (ca 4 portioner). 6-8 quornfiléer. Quornfilé med fetaostsås (ca 4 portioner). 6-8 quornfiléer
ÄDELOSTGRATINERAD FLÄSKFILÉ. Prova gärna att laga fläskfilé i mikrovågsugn. Det är lätt att avgöra när köttet är lagom stekt och osttäcket får fin konsistens
1. slå på ugnen på 225 grader. 2. Börja koka potatisen. 3. Bryn fläskkotletterna på båda sidorna så de får färg, salta och peppra efter smak medans du bryner dem
Quornfilé i ugn (3 port). 6 quornfiléer (eller kyckling). Kör in quornfiléerna i mitten av ugnen på 175 grader i ca 15 minuter. Quornfilé i ugn (3 port). 6 quornfiléer (eller kyckling)
Ädelostgratinerad aubergine. 1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Quinoasallad. Koka 4 portioner quinoa i rikligt med vatten i en stor kastrull ca 12-15 min
Skär köttet i 4 cm stora bitar. Bryn runt om i smör. Lägg över i smord ugnsform. Hacka lök och dela champinjoner i halvor, bryn dessa i kvarvarande smör från det brynta köttet
Jag brukar snabbmarinera quornfiléerna (ledsen för att det saknas måttangivelser på marinaden men jag skvätter bara i ingredienserna i en påse och det blir alltid bra) men vill du inte göra det går det bra att bara salta och peppra när du steker dem (i mycket smör)
Då vi här hemma försöker äta lite mindre kött, så har vi nu testat Quornfilé. Jag fick tipset från en arbetskamrat på jobbet att quornfilé blir bättre om man marinerar den lite
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.