Ta ut falukorven som nu delat sig så det är enkelt att lägga i fyllningen. 1 falukorv 800 g. Sätt ugnen på 200 grader och när den är varm sätt in falukorven som du snittat ganska djupt. 1 falukorv 800 g 2 dl riven ost
Vänd ner majs, ärter och korv och hetta upp. ca 250 g falukorv, i stora tärningar. 1 gul lök, finhackad (stor) 3 msk margarin 2 dl ris, långkornigt 0,5 msk curry 4 dl hönsbuljong 1,5 dl majskorn 1,5 dl gröna ärtor ca 250 g falukorv, i stora tärningar 2 tomater
Vi har njutit av vårvädret, grillat korv och pysslat en hel del utomhus. Korv blev det över från grillningen så den fick bli en riktigt, härlig mustig korvgryta idag med rotfrukter i smakrik buljong
Skär korven i halva skivor och sjud dem i vatten med lagerblad och kryddpepparkorn. 400-500 g falukorv, mager. 400-500 g falukorv, mager kryddpeppar, hel 2 lagerblad potatis salt Dillsåsen 1 dl klippt dill, ca 2 msk fiskfond 1½ dl vitt matlagningsvin 3 dl Laga Lätt 2 msk finhackad dill salt peppar ev
skär grönsakerna och korven i jämnstora bitar. 1 paket chorizo (brukar ligga 3 korvar i ett paket). 1 paket chorizo (brukar ligga 3 korvar i ett paket)
Och en ny version av falukorv som man inte kan få för många utav heller. Ugnsbakad falukorv är gott i alla de former, här har jag dock ris i botten på formen och korvskivorna är stekta