Arancini – risottobollar Ingredienser Portioner. 20 st Risotto 7 - 8 dl vatten 2 buljongtärningar 1 riven vitlöksklyfta 2 dl arborioris 2 msk smör 2 msk olivolja 1 dl vin (gärna vitt) 1 1/2 dl riven parmesanost salt peppar Panering 1 1/2 dl vetemjöl 2 uppvispade ägg 3 dl panko neutral olja till fritering Lägg till i inköpslistan www.ica.se
Eget smör & knäcke Här kommer två bra tips som ni skall ta med er. Göra eget smör och baka eget knäcke är skitenkelt, och så satans gott Kristins
Rabarbercurd Lägg skivad rabarber och vatten i en kastrull och koka tills rabarbern är mjuk. Pressa rabarbern genom en finmaskig sil Hemmets Journal
Rostad sötpotatis och svartkål med ingefära Ingredienser Portioner. 4 500 g sötpotatis 1 msk svarta sesamfrön 1 msk vita sesamfrön 1 msk olivolja 1 tsk salt 200 g svartkål Dressing 2 msk olivolja 1 msk riven färsk ingefära 1 pressad vitlöksklyfta Lägg till i inköpslistan www.ica.se
Krämig potatisgratäng Tricket till en krämig potatisgratäng är att koka potatisen i grädde. Då löser stärkelsen ut och den blir ljuvligt god Smaskelismaskens
Västerbottensticks med romröra Friday baby. Jag ser fram emot en lugn dag med serietittande och pusselläggande. Det blir nog att vika tvätt också, det kommer jag inte undan Smaskelismaskens
Rostad potatis i ugn med smak av parmesan och vitlök! Bästa tillbehöret till middagen eller helgmaten med massa smak och gyllene skorpa. Smakerna av underbart god av vitlök och parmesan blandat med persilja och italienska örter gör detta recept till en riktigt storfavorit hos oss på myTaste myTaste USA
Krämig potatisgratäng, Tom Sjöstedts recept Sätt ugnen på 225 grader. Skala och skiva potatis och lök. Svetta löken mjuk i en kastrull med smöret. Pressa ner vitlöken www.koket.se
Polenta pommes Överraska gästerna med polenta pommes, oväntat goda. Till 4 portioner. 1 liter vatten. 1 tsk salt. 4 dl polentagryn Glutenfria köket