Tapas

Tapas

  • 26 Recept
Frasiga potatistartletter

Frasiga potatistartletter

Sätt ugnen på 225 grader. Skär smördegen i 6 bitar. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Rulla upp en kant runt om
Frasiga ostsnurror med pesto

Frasiga ostsnurror med pesto

Igår gjorde jag ostsnurror som jag tänkt servera till en soppa imorgon – men dom gick väldigt bra att äta till lunch som dom är också
Papas arrugadas med mojo

Papas arrugadas med mojo

Ät dem varma med mojo picó eller mojo verde eller tillasmmans med andra varma och kalla tapas. 2 kg potatis
Surdeg

Surdeg

Jag och Linda tröttnade på att äta dåligt dyrt bröd från affären, så vi beslutade oss för att starta en surdeg
Västerbottensruta med löjrom - förrätt - nyår

Västerbottensruta med löjrom - förrätt - nyår

På nyårsafton vill man helt klart äta något gott, gärna till förrätt, huvudrätt och efterrätt. Själv tycker jag det är roligt att testa på nya saker, även om det kan vara vanskligt att göra en rätt man aldrig ätit tidigare för första gången när gästerna sitter och väntar
Förföriskt goda pilgrimsmusslor

Förföriskt goda pilgrimsmusslor

Ingredienser Portioner. 2 150 g pilgrimsmusslor 1 1/2 msk smör 1 1/2 tsk mild soja 1/2 msk färskpressad citronjuice 50 g shiitakesvamp 1/2 dl strimlad salladslök olja till stekning salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Ostkex  med sesamfrö

Ostkex med sesamfrö

Knåda ihop riven ost, smör, salt, sesamolja och vetemjöl till en deg. Rulla den till 2 rullar, cirka 20 centimeter långa
Naanbröd

Naanbröd

Här kommer receptet på naanbrödet jag bakade i fredags. Gott och enkelt, men de var inte goda att spara och äta dagen efter
Vitlöksbröd nästan som i Spanien

Vitlöksbröd nästan som i Spanien

Börja med att värma ugnen till 225 grader. Dessa går snabbt att göra så ugnen bör vara beredd. -). Skär frallorna i halvor
Varm italiensk macka med kyckling och pesto

Varm italiensk macka med kyckling och pesto

Inläggen blir blir sporadisk nu förtiden, det blir mest på instagram man lägger ut någon bild på händelser som sker från köket eller nyheter som testats