Jag tycker verkligen det e supergott och mättande med vegetariska bullar/bollar/biffar, vet aldrig vad jag ska kalla dem (ska man vara lite klyschig och säga kärt barn många namn…hihi, ok, nä låter bli)
Förutom kåldolmar är det här min favoriträtt när det gäller husmanskost, just därför blev jag löjligt mallig när jag lyckades få till ett par vegetariska biffar som blev alldeles perfekta i konsistensen
Sätt ugnen på 200 grader. Hacka lök, vitlök och spenat och fräs det i olja i några minuter. Tillsätt krossade tomater och låt koka på svag värme i ca 10 minuter
Att göra sushi hemma är både gott och roligt. Du kan anpassa dem helt efter smak. Listan på vad du kan ha som topping eller fyllning kan göras mycket lång för att du kan variera dem i det oändliga
Jättegod vegetarisk paj1 paj ca 4 persPajdeg. 150 g rumsvarmt smör1 dl havregryn1 msk kallt vattenRågsiktBlanda allt till smidig deg , börga med 2 dl mjöl o ta i lite mer till fin deg, ställ in 30 min i kylen
Nu är det åter jobbvecka och jag drar igång veckan med ett vegetariskt recept, precis som vanligt. Nu har jag börjat smälta helgens fantastiska festligheter, ett minne för livet
As easy as 1-2-3. Fast det räcker till fyra. 1 nät bryssel2 vitlöksklyftor1 dm purjo1 liter vatten1 grönsaks och 1 hönsbuljong1/2 burk creme fraiche1 dl vitt vin2 cm ingefäraSkär bryssel i strimlor