Ochpizzan är för jädra bra på alla de punkterna. Antagligen för att vi är en familj som gillar att baka, äta med händerna äter för mycket mackor, tänker att joom mackan är varm så blir det middag och kanske främst faktiskt är ganska bra på att ta hand om rester
Knäckebrödspizza har vi sett på flera olika ställen i media och när vi såg Plura laga till det efter att han haft fint besök av en av våra matfavoriter, Lotta Lundgren, så kände vi att det var hög tid för Mårtenssons kök att ocksåprova
Vispa ihop ägg och grädde, salta. Tacopizza. Tacoomelett. Tacopizza. 2 ägg5 msk grädde100 gram köttfärs1 liten röd lökPlommontomaterLite paprikaSpenatbladNågra skivorostStek köttfärs och lök, krydda med kummin, vitlök och salt, hacka tomatoch paprika och stek med köttfärsen, lägg i spenaten och rör om. Lägg på ostsporadiskt över blandningen i stekpannan och häll sedan över äggstanningen, grädda i ugnen 200 grader tills osten har smält och fin färg uppstår
Köttfärssåsen blir något lösare i konsistensen än på bilden men jag fick ta bort lite vätska inför fotograferingen för att inte dölja pastan helt i sås
Gott ser det ut att vara, bacon, tacoochost - vad kan gå fel. Under en tid nu har jag sett många som delat ett inlägg omBacon/Tacopaj, som man tillagar i ugnen