Häll i vitt vin och fiskfond. 1. Skala och hacka schalottenlöken. Skala och skiva jordärtskockorna. Fräs allt i lite smör i en kastrull utan att det får färg
Genom att äta fet fisk ett par gånger i veckan har man lagt en bra grund. Själv äter jag ofta fisk eller skaldjur till frukost då det ger en skön mättnad och känns som en fräsch start på dagen
Salta och peppra fiskfiléerna och vänd fisken först i ägget och sedan i fröblandningen. Hetta upp en stekpanna med olivolja och stek fisken 3–4 minuter per sida. Foto Malte Danielsson 600 gram vit fiskfilé , (typ torsk
Skiva fiskfilén, lägg i form och strö över dillen. Slå det över fisken. Favorit i repris. Den här är grymt god, så har ni missat den får ni åter chansen att prova på den
I helgen gjorde jag denna asiatiska lax. Det var såå gott så jag satt och njöt av varje tugga. Laxen blev perfekt och bara föll isär och smälte i munnen