12 msk Färsk dill. 11/2 msk Pressad citronsaft. 11 msk Majonnäs. 11 msk Crème fraiche. 14 st Skivor surdegsbröd. 11 msk Smör. 14 st Skivor citron. 120 g RuccolaSkala räkorna och hacka grovt. 1Stek brödskivorna i smör tills de är frasiga. 1Lägg toast skagen på en bädd av ruccola och garnera med en citronskiva
4 7 gula lökar 2 tsk socker 2 tsk torkad timjan 11/2 tsk torkad mejram 1/2 dl konc grönsaksfond 1/2 dl vitt vin 11/4 l vatten ev färsk timjan till garnering 3 msk olivolja salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Skala sparrisen och skär upp i 1 centimeter långa bitar. Låt koka i 10 minuter och kör sedan i mixer. 1 dl vittvin. 500 g grön sparris 5 schalottenlökar 5 dl vispgrädde 5 dl kycklingbuljong 1 dl vittvin salt peppar
Nu tänkte jag bjuda er på ett recept jag lagade i förra veckan. 1 gul snackspaprika. 1 ask små plommontomater. 1 gul snackspaprika. 1 ask små plommontomater
1-2 gula lökar. 1-2 gula lökar. Jag äter ju enligt LCHF som ni säkert vet, normal LCHF för det mesta, ibland strikt, ibland till och med keto och ibland liberal
Receptet kommer från den härliga sidan Vegoteket, älskar både recepten och bilderna där. Jag som varken är vegan eller vegetarian (men jag har blivit superinspirerad att testa veganska recept, så det blir det mer av framöver) och hade taleggio och skinka i kylen gjorde grilled cheese istället
Det finns säkert många recept på Rendang, lika många som vi har köttbullsrecept. 1 dl färsk kokosnöt kött eller finriven kokos. - Lägg i nötkött och låt koka i 10 minuter långsamt. 1 dl färsk kokosnöt kött eller finriven kokos