Ingredienser Portioner. 4 1200 g stor potatis 3 stora gula lökar 600 g stekt eller kokt kött och korv 3 msk olja 3 msk smör salt och svartpeppar 1 kruka persilja Till servering stekt ägg inlagda rödbetor saltgurka Lägg till i inköpslistan
Lite julmatssugen blir man… Fortsätt gärna skicka in era recept och bilder på julmat och julgodis, har bara fått in knappt 10 recept så sprid till vänner och bekanta så vi får till ett dignande julbord här på Kryddburken
Forma laxskivorna som rosor och lägg upp dem på ett serveringsfat. Pepparrotsgrädde. Vispa grädde och crème fraiche i en skål tills det blir tjockt och krämigt
Blanda vetemjöl, 1. 5 dl strösocker, bakpulver i en bunke, fingra i margarinet till en smulig massa, arbeta sedan i ägget och tryck ut degen i en långpanna
Det här receptet hittade jag bland mina urklipp från ICAs kundtidning Buffé. Vi åt parfaiten som dessert på julafton och vi tyckte alla att den var jättegod
Hej. Hoppas ni har det bra runtom i sommarsverige. ) Här har vardagen dragit igång efter semestern och jag jobbade första passet igår, ett pass på 11 timmar, så ingen jättemjukstart direkt men riktigt kul ändå faktiskt