Att såsen är dimagro betyder att den … Läs mer → . Den gamle ungkarlen Artusi liknar den här pastasåsen vid en ung kvinna som vid första anblick inte ser särskilt bra ut, men vars skönhet framträder när man tittar på henne en längre stund
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
Ingredients 4 tablespoons olive oil 2 large red onions, peeled & thinly sliced 1kg boned leg of lamb, trimmed and cut into 3cm cubes 4 celery sticks, chopped into 3cm lengths and leaves finely sliced 3 sprigs of fresh thyme 2 bay leaves 3 small unwaxed oranges (zest of 1 and juice of 3) 90g pitted black olives, drained 3 tablespoons runny honey 400ml full-bodied red wine 1 x 400g tin of chopped tomatoes 200ml hot vegetable stock 3 medium potatoes, peeled and cut into large chunks 150g frozen peas, defrosted Salt and freshly ground black pepper to taste. 110Ingredients. 111Ingredients. 112Ingredients. 17Ingredients
Condividi. Pollo alla valdostana. Difficoltà. Infarinare le fette di pollo. Mettere il pollo infarinato in un’ampia padella con un filo generoso di olio e far rosolare per un paio di minuti a fiamma vivace fino a quando si saranno colorate e avendo cura di rigirare più volte la carne
Jag deltog i en alldeles underbar matlagningskurs hos Al Dente på Karlbergsvägen i Stockholm. Här får man lära sig laga italiensk mat på riktigt och det var bland det roligaste jag gjort
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.