Jag gjorde den efter ett recept ifrån Authentic Mexican och jag är väldigt nöjd med resultatet. Mexikansk chorizo är oftast färsk till skillnad mot spansk chorizo som oftast är lufttorkad
Zucchinipasta (zoodles) med ärtpesto och soltorkade tomater. Det är även en rätt som jag själv äter ofta, oavsett vad jag har får mål med min kost för tillfället
Vi vill ha en tunn och spröd pizza, som man kan äta med fingrarna, utan bestick. Lägg nu pizzabotten på bakplåtspapper och fördela riven ost på botten, lite tunt skivad chorizo, skivad pepperoni, små tomatklyftor och små klyftor från rödlök
Då har vi kommit till vår andra Tapas-rätt som är en variant med karameliserad Chroizo-korv. Lägg ner skalade vitlökslyftor som du krossat lite lätt med handen eller en kniv
Hyvla zucchinin med en osthyvel, potatisskalare, spiralizer eller en köksassistent. Häll av vattnet och strila över lite oljvolja (valfritt) och rör runt, lägg upp zucchinipastan på en tallrik och servera
Att blanda riven zucchini med pasta är riktigt gott och kan verkligen rekommenderas.  Till middag ikväll åts den med tomat- och bönsås och riven parmesanost
Stek korven och stäng av plattan (får inte vara för varmt) och blanda ner den kokta pastan med sparrisen och ägg gulorna och salta och peppra och strö över parmensanost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.