Nyttigt recept till LCHF zucchinipaj. Många av er älskar säkert matpajer av alla slag. För er som börjar med LCHF diet är kanske svåraste att avstå just från pajer
Allt kan läggas i en paj. Här har jag gjort en vegetarisk variant med zucchinifyllning. Om du har en plätt att odla på hoppas jag att du petat ner några squashfrön
Detta är en härlig vegetarisk paj som passar bra i en italiensk buffé. Jag älskar mozzarella och det blir liksom så där härligt trådigt med den i botten av fyllningen
Du ska använda pajskalet för min ostpaj, men ersätt smöret med kokosolja (smaköls eller med smak, båda funkar) Förresten är ju ostpajen perfekt till kommande kräftskivor *tips tips*
Hej det är lördag och det är mitt uppe i kräftskive-säsongen. Jag äääälskar kräftor. Och äter man dessa tillsammans med ett par matiga pajer, tillbehör och en god sås är man hemma
Tomat och zucchinipaj med parmaskinka. Du behöver6 portioner1,5 dl vetemjöl1,5 dl grahamsmjöl100 g smör2 msk créme fraiche1 krm salt1 zucchini400 g körsbärstomater1/2 kruka färsk basilika250 g mozzarella3 ägg3 dl grädde25 g parmesanostOlivoljaÖrtsalt och svartpeppar1 pkt parmaskinkaSalladGör såhärSätt ugnen på 200 grader
Ta ut zucchinin från ugnen och skär tomaterna i 0,5 cm skivor. Lägg en zucchini-ring, varvat med en tomatring i taget på det förgräddade pajskalet i formen tills hela formen är fylld (börja utifrån)
Det här smarriga (. ) receptet hittade jag i appen Spisa. nu. Pajen får högt betyg, men det var väl föga förvånande med tanke på min hang up på just det italienska köket
Originaltitel, Zucchinipaj från Sommarfester ur allt om mat, Nordsteds förlag. När jag sitter och tittar igenom sommarens foton hittar jag saker jag helt glömt att blogga om
Här kommer tips på en järregod lax & sparrispaj som jag svängde iho innan jobbet i veckan. Haf lite infryst lax i frysen från påsken och sparrisen behövdes tas hand om innan den lessnade totalt på vönttiden i kylen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.