11 liten
burk svarta oliver Sätt ugnen på 200 grader.
1 Fräs
färsen i smör eller kokosolja. Tillsätt tomatpurén, vatten och strimlade soltorkade tomater. Tillsätt pressad eller riven vitlök och smaka av med salt och peppar (nötfärs och lammfärs kan ätas rå men fläsk måste du steka en provbit innan du smakar).
1 Skär
zucchinin i tunna skivor. Häll olivolja i en ugnsfast form och varva zucchini och färssåsen.
1 Avsluta
med färssåsen och riven ost. Grädda i 20 minuter.
Tillsätt pressad eller riven vitlök och smaka av med salt och peppar (nötfärs och lammfärs kan ätas rå men fläsk måste du steka en provbit innan du smakar)
Kommer med ett tips till imorgon på en krämig Köttfärsgratäng. God kväll alla bloggläsare. Den är enkel att göra och tar inte lång tid att förbereda och tillaga
Riv halloumin på rivjärn, blanda med övriga ingredienser, forma till biffar och stek. Jag åt mina med enbart grönsaker, men för er som vill ha potatis till så passar ju det utmärkt också
Riv morötterna och vitlöksklyftorna och låt dessa samt oregano fräsa med någon minut innan du häller på krossade tomater, vatten, vin, fond och eventuell grädde
En med kött fyllning och en med skinkfyllning. Köttfärs fyllning. Smula jästen i en bunke och rör ut den lite i taget med den ljumna mjölkblandningen, till allt löst sig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.