Inlägget Salladbowl medkycklingoch tre sorters kål – lchf, paleo dök först upp på. Men kikar i alla fall in och tipsar om ett rikligt gott recept – kycklingsalladmed tre sorters kål
Skicka med e-post. Stoppa in fyllningen under skinnet på kycklingen, både lår och bröst. Ställ potatisen under kycklingen så kycklingfettet droppar ner i potatisen
Klä en braspanna med foliepapper, och häll kycklingoch marinaden i formen. Kröp ur avokado och mosa dem med en stavmixer, tillsätt sedan resten av ingredienserna
Så idag blev det ”Kycklingfylldmed chili och vitlöksröra”. Lägg en kycklingfilé mellan två smörpapper på en skärbräda och banka ut dem med hjälp av en stekpanna tills de är som platta skivor
Häll över äggstanningen och toppa med lite riven ost. Kyckling. Ett äggEn msk olivoljaEn dl kokosmjöl1 1/2 dl mandelmjöl1 dl solrosfrön1halv msk fiberhuskSaltMixa mjöl, fröer och fiberhusk, blanda ihop med ägg, olja och salt. Tryck ut i en pajform storlek mindre ( inte den största) och förgrädda i 200 grader längst ner i ugnen i 15 min. 2st stekta och hackade kycklingfiléerEtt broccoli huvud hackatEn finger purjolök hackat70 gram ädelost 3 ägg2dl mjölkSalt och pepparRiven ostTa ur formen ur ugnen och varva kyckling, broccoli och purjolök, smula över ädelosten
Smaksätt såsen med ättikssprit och om så behövs, mer salt och peppar. Det som blir över efter att du kokat såsen, kan du använda som bas till en god soppa eller dricka varm med en sked kokosolja
Kycklinglårfiléfylldmed mozzarella och basilika, omlindade med bacon. Hon vill så gärna vara medoch är så fantastisk, envis, intresserad och kunnig då det gäller allt med matlagning och bakning
Det här brödet bakas på ägg, mandelmjöl, zucchinioch är kryddat med kummin. Kumminen ger en härlig smak av rustikt bröd och blommar verkligen ut i sin smak tillsammans med ett salt smör och en fet ost
Men många som fortfarande tål mjöl väljer ändå att sluta med det, nu när så många studier visar att dagens hårt avlade vete med extra mycket gluten knappast är bra för någon, annat än just mjöl och brödtillverkarna
Vik ihop kycklingenoch ”sy ihop” snittet med tandpetare eller en grillpinne. För mer Medelhavssmak kan en kvist rosmarin eller några basilikablad gärna få smyga sig in
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.