rejät med persilja. Fräs svampen och vitlöken lätt i lite smör i en stekpanna. Skala vitlöksklyftorna. Tryck till lite lätt i mitten längs med alltihop och lägg i fyllningen
4 vitlöksklyftor. 400 g färsk svamp (t ex skogschampinjoner eller champinjon). 1 gul lök, stor 4 vitlöksklyftor 400 g färsk svamp (t ex skogschampinjoner eller champinjon) 1 burk kokosgrädde á 400ml 3 msk tamari (eller annan soja) 2 msk färsk basilika, finstrimlad 2 msk färsk oregano, finhackad 2 msk färsk timjan, finhackad 160 g färsk bladspenat 2 msk olivolja, till stekning Salt svartpeppar
Häromsistens hade jag en halv burk philadelphiaost som jag ville göra av med, så jag komponerade ihop en vit pizza medsvamp, spenat, skogschampinjoner och viltök
400 g blandad svamp (t ex trattkantareller, skogschampinjoner och portabello) 2 klyftor vitlök olivolja (till stekning) 400 g pasta (t ex tagliatelle) ca 2 droppar liquid smoke (rökarom) 3 äggulor 100 g parmesanost, riven salt peppar
2 Finhacka svampen och fräs i stekpanna. 3 Skiva vitlöken och låt den fräsa medsvampen mot slutet. 5 Blanda ner svampen i pastan. 200g Valfri svamp. 4 Vitlöksklyftor
Tryck ur vitlöken i en skål och mosa den med en gaffel. Egentligen skulle det vara mer än dubbelt så mycket spenat, men vi tyckte att det räckte med den mängdenvi tog
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.