Med lite hetta från pepparrot, rosépeppar och kryddpeppar, blir det här en favoritsill året runt. Sillbordet är som jag sagt så många gånger förr, det viktigaste på mitt julbord och en klassisk inlagd sill är ett måste
Efter dagens recept på några av mina favoritsillar ser du några av de bilder jag tog under resan. Matjesmousse, rödvinssill och örtsill med ost och smör
Koka upp ättika, socker och vatten. Låt lagen svalna. Grovhacka dillen och skala och skiva rödlöken. Blanda detta med lagen och tillsätt lagerblad, krydd- och vitpeppar
Likt kaviarsillen, är den örtslungade färskpotatisen hämtad från senaste numret av Buffé, och familjen Zetterströms midsommarbord med godsaker i Rute på Gotland
Nomineringseventet i går var en välarrangerad tillställning. Jag kan inte tänka mig en proffsigare duo än Tara Moshizi och Daniel Sjölin som samtalsledare
Citronsill, min favoritsill. Klicka på bilden så kommer du till receptet…. Frukostfavorit. I vinter har jag slutat ta tillskott av Omega-3, något jag ätit i många år
Landsbygdshjältar. Tack vare ett flitigt och outtröttligt engagemang från engagerade personer land och rike runt, har attraktionskraften och den lokala gemenskapen på den svenska landsbygden stärkts ännu lite mer under 2017
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.