Tangy Lemon Cupcakes with Meringues and LemonCream Cheese Frosting Tangly, sweet cupcakes filled with lemon curd and topped with a smooth lemon frosting and meringues
För vad är en lemon-poppy utan en urgod cream cheese frosting. Det är ingen underdrift att jag funderat på att göra en lemon poppy seed cake, eller citron-vallmotårta som man väl borde säga på svenska, i några år
Ett sjukt snabbt – på gränsen till fuskigt – sätt att göra vansinnigt god och sammetslen glass är att vispa grädde tillsammans med lemon curd och frysa i några timmar
Äkta Engelska Scones med grädde i smeten & till dem den ljuvligt goda krämen Lemon Curd. Cream Scones. För citron brukar inte vara min favorit, men nu är jag bevisad motsatsen för Lemon Curd kommer jag göra snart igen
Botten. Sätt ugnen på 200°C. Blanda ihop alla ingredienser till pajdegen med degkrokarna på en elvisp. Lägg en rund bit bakplåtspapper i botten på en form med löstagbar kant, ca 23 cm i diameter (för ca 10 bitar)
Bred ett lager ost och sedan ett lager lemon curd ovanpå. 1 ¼ dl naturell mjukost typ Philadelphia cream cheese (eller ½ paket Wernerssons cream cheese). 1 dl Robertsson lemon curd
Blueberry and Lemon Pastry Cream Pie. Whisk in the lemon zest and then whisk in the butter. Nämligen pajer med vaniljkräm eller crème pâtissière (pastry cream) som kanske är ett lite bättre namn
Lemon Curd. Clotted cream. Lägg i lemon curden i en glasbruk och förvara svalt. Go kväll. Scones är superenkelt, gott och går snabbt att göra och perfekt som kvällsmat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.