1. Skala och hacka lökarna. Fräs dem i smör och olja tills de är guldgula. Häll över i en gryta. 2. Skär kycklingen i lagom stora munsbitar, vänd i vetemjöl som kryddats med salt, peppar och ev
Lägg tillbaka potatisen på plåten tillsammans med majskolvarna delade i ca 5 centimeter långa bitar. Tillaga kycklingen tillsammans med böngrytan i ugnen
Börja med att koka kycklingfileerna i salt, lite curry och paprikapulver. Potatisen och äggen kokas. Mixa den färdigkokta kycklingen, äggen, ärtorna, minigurkorna
2 msk Zereshk (torkade berberisbär). Hacka och fräs löken i en panna. Dela kycklingen i bitar (låt ben och skinn sitta kvar) och fräs bitarna tills de fått fin färg, men inte blivit genomstekta
4 portioner basmatiris. Kycklingspett. Skala och riv lök och vitlök. Pressa limen. Blanda lök och vitlök med limesaft, yoghurt, olivolja, saffran, gurkmeja, salt och svartpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.