Ett asiatiskt bröd, istället för det mexikanska tortillabrödet eller vårt korvbröd. Funkar att fylla med det mesta och mest klassiskt är långbakat sidfläsk
Ingredienser Chilisås 300 g röd chili (utan frön) 1,5 cm färsk ingefära 2 schalottenlök 3 klyftor vitlök 2 msk risvinsvinäger 1 msk socker 2 dl tomatketchup 4 dl vatten 2 msk soja 1 dl olja 1 äggvita salt och peppar Krabba 2 King Crab ben (kan ersättas med fisk, kyckling eller andra skaldjur) olivolja Steamed buns 25 g jäst 4 dl mjöl 125 ml vatten 1,5 tsk socker 1 msk olivolja neutral olja eller frityrolja Garnityr 0,5 röd chili 0,25 kruka koriander
Tvätta salladen noga och låt den rinna av. Arrangera bladen på serveringsfatet. Skär med mycket vass kniv skåror i kors på ena sidan av den rena bläckfisken och dela den sedan i bitar
Okej, är ni klara. För nu fortsätter vi med mina dumplings. Receptet blev som det blev för att det var det som fanns hemma, hitta på efter smak, inspiration och fantasi
Blanda ingredienserna till marinaden. Dela upp i två bunkar. Massera in marinaden i fläskfärsen och fläskkarrén var för sig och låt marinera, helst ett dygn i förväg
Chiafrön kan användas till så mycket annat än bara puddingar och i smoothies. I dessa bröd blandade jag detta superfrö tillsammans med en annan supefood, baobab
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.