Har verkligen fastnat för yoghurtmarinad, väldigt god smak och ryker inte när man grillar. Var en snabb tur ut till sonen som fyller år, det blev glasstårta… mums
Kyckling som fått gosa till sig i kryddig yoghurtmarinad. Det är verkligen jättegott. En smakrik vardagsrätt som denna kan får den gråaste torsdag att kännas som lördag i Bombay (inte för att jag varit där men, ni fattar)
Marinera en bit gott lamm i en yoghurtmarinad som får det att dofta magiskt i köket när du bryner köttet i panna för att sedan steka klart till perfekt rosa i ugnen
Yoghurtmarinad. Dela halloumi i stora bitar, ca åtta stycken per ost. Rör samman ingredienserna till marinaden och blanda med halloumin så att den täcken osten runt om
Först gjorde vi en yoghurtmarinad för köttet. GA_googleAddAttr("Tag", "yoghurtmarinad"). Helgen har spenderats i Värmland med att fira två nyblivna tonåringar
Kycklingen är marinerad i en yoghurtmarinad med tandoorikrydda (jag köpte färdig men vet att fantastiskt duktiga Amy gör sin egen tandoorikrydda) och serverad med bland annat indisk gurkyoghurt med mynta – raita, perfekt mogen avokado och mango chutney
Så knappt ett kilo kycklingfiléer strimlades, ca 1 cm tjocka därefter gjorde vi en yoghurtmarinad för kycklingen samt för en gul lök och en röd paprika
Mixa yoghurt, currypasta, mynta, koriander och citronsaft i en mixer eller matberedare tills allt blandats - marinaden ska vara klumpig och trögflytande
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.