4 900 g potatis 1 msk olja salt och peppar ca 900 g kycklinglår 3 msk sweet chilisås 2 tsk soja 1 vitlöksklyfta Tomatsallad 250 g körsbärstomater 1/2 rödlök 1 msk olivolja 1 tsk vinäger 1/2 ask persilja (à 20 g) Avokadoröra 2 avokado 1/2 citron 1/2 dl crème fraiche Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Idag blev dagens lunch wrapsmedkyckling, currymajonäs, rödkål och spenat. Nu är ju jag och Henrik visserligen redan kära, galna och gifta men om jag inte redan haft honom på kroken så hade jag slängt ihop ett gäng medwraps
DU BEHÖVERGlutenfria wraps, jag använde dom här, finns på välsorterade matbutiker i glutenfria hyllan Avokado Jordgubbar Blandad sallad Polkabeta Hampafrön Groddar Broccoli Stekt ägg kryddat med örtsalt, peppar och chiliflakesLite olivolja, citron, salt och pepparGÖR SÅ HÄRFyll wrapen med valfria ingredienser, förslagsvis dom jag nämnt ovan
blanda cf ochmed kryddorna, krydda efter smak och eget tycke. När kycklingen fått en fin yta lägger du den på en plåt och ställer in i mitten av ugnen, under tiden den grillas i ugnen gör du resten
Så jag har inte hunnit lägga upp så många recept men blev så klart hungrig för det var tid för att äta och tänkte att jag skulle bara en kyckling men så började jag leka med både mangon ochavokadon som jag hade hemma och tänkte att varför inte göra en lätt sallad av det hela
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.