Fyll tortillabröden med quorn, curryröra, sallad, lök, paprika och rulla sedan ihop. Blanda ihop majonnäs, yoghurt, curry, mango chutney, purjolök, äppelbitar, salt och peppar
Kryda med curry, salt och peppar. Skala och skär löken i bitar. Lägg den i en burk med lock. Fördela röran på tortillabrödet tillsammans med grönsallatsbladet och rulla ihop vid lunch dags
Strimla kycklingen och lägg i plastpåsen tillsammans med vegetabilisk olja och kryddmixen. Blås in lite luft och skaka påsen tills kycklingstrimlorna är helt täckta
För tillfället är jag helt såld på wrapsoch äter det i stort sett varje frukost. När degen “satt” sig lite är det dags att vända och trycka ut den så mycket du kan med en stekspade
Igår blev det till att plocka fram strumpor och höstjacka innan jag åkte in till stan för after work, för fy så jag frös med bara fötter i sandaler och tunn blus på jobbet
Vispa ihop alla ingredienser och låt svälla en stund. Lägg upp på tallrik och låt svalna. Lägg på skinka, riven ost ( spar lite ost till garnering ) och timjan
När degen ”satt” sig lite är det dags att vända och trycka ut den så mycket du kan med en stekspade. Blanda ihop ovanstående ingredienser och häll ner i pannan
De här wrapsen är milda men med många härliga smaker och konsistenser. vik upp två av kanterna mot mitten och rulla den därefter som en wraps så att den blir försluten på båda kanterna
Till gårdagens vegetariska wraps gjorde jag bönbiffar med hasselnötter, som jag gjorde små och avlånga för att få bättre passform till wrapsen, och så hade jag en kall sås gjord på mango chutney och creme fraiche till,
Jag har dessa till wrapsmed tacofyllning, som crepes med champinjonstuvning, som crepes med vispad grädde och bär, som tunnbröd med smör, ost och paprika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.