kycklingmed sötpotatismos och het salsa på avocadooch mango. Till ochmedkycklingen var ekologisk. Värm mjölken i mikron och smält smöret tillsammans med mjölken
De här wrapsen är milda men med många härliga smaker och konsistenser. vik upp två av kanterna mot mitten och rulla den därefter som en wraps så att den blir försluten på båda kanterna
Servera med en grönsallad och lite extra tacosås vid sidan om. Krydda med svartpeppar efter smak. När röran tjocknat lite, läggar man tre-fyra msk av den i varje wraps, som sedan viks ihop och läggs i en ugnssäker form
Tvätta av kycklingenoch torka sedan av den med hushållspapper. Lägg sedan över kycklingen i formen med bröstsidan neråt så den drar åt sig av citrussmaken
Idag blev dagens lunch wrapsmedkyckling, currymajonäs, rödkål och spenat. Nu är ju jag och Henrik visserligen redan kära, galna och gifta men om jag inte redan haft honom på kroken så hade jag slängt ihop ett gäng medwraps
Skiva upp kycklingenoch servera på tortillabröd med coleslaw ochsalsa verde. Skaka av marinaden från kycklingfiléernaoch stek dem på medelvärme på båda sidor så att de får en fin gyllenbrun stekyta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.