Strimla kycklingenoch lägg i plastpåsen tillsammans med vegetabilisk oljaoch kryddmixen. Blås in lite luft och skaka påsen tills kycklingstrimlorna är helt täckta
Servera med en grönsallad och lite extra tacosås vid sidan om. Krydda med svartpeppar efter smak. När röran tjocknat lite, läggar man tre-fyra msk av den i varje wraps, som sedan viks ihopoch läggs i en ugnssäker form
Idag blev dagens lunch wrapsmedkyckling, currymajonäs, rödkål och spenat. Nu är ju jag och Henrik visserligen redan kära, galna och gifta men om jag inte redan haft honom på kroken så hade jag slängt ihop ett gäng medwraps
Vänd ned kycklingkött, chorizooch spenaten och smaksätt med apelsinsaft och sambal. Stek halloumin i samma stekpanna (så får den lite apelsin- och sambalsmak) Lägg hallouminovanpå allting på tallriken och garnera medräkorna
Vi blev mätta på en wrapoch det blev rester över. Yngsta grabben önskade "tacosmedkyckling" så när jag såg det här receptet sparade jag det och ikväll var det dags att prova
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.