Wrap. Skölj och strimla vitkålen tunt med hjälp av en osthyvel eller mandolin. Fördela spenat, fetaostmos, vitkålssallad, gurkstavar, korvoch rödlök i varje tunnbröd
Fyll tortillabröden med quorn, curryröra, sallad, lök, paprika och rulla sedan ihop. Blanda ihop majonnäs, yoghurt, curry, mango chutney, purjolök, äppelbitar, salt och peppar
Servera med en fräsch sallad. Skär korven i tärningar och bryn lite lätt och ställ åt sidan. Rör ihop senap, paprika, salt, peppar, tomatpuré och crème fraiche
Men innan jag sticker ut tänkte jag dela med mig av receptet på en mättande taco wrap gjord på ägg. Igår blev det till att plocka fram strumpor och höstjacka innan jag åkte in till stan för after work, för fy så jag frös med bara fötter i sandaler och tunn blus på jobbet
Dagens middagstips faller absolut in under den första kategorin, ja annars hade den ju så klart inte kvalat in här i vårt kök, och vi har faktiskt skrivit om den tidigare i detta inlägget om kycklinggryta med tomater i
Fördelen med dessa (Årsnäska ägg) är att man kan förbereda dom någon timme i förväg och ha dom i kylen fram tills dess att dom skall friteras och serveras så dom är bra som ett ”vänta-på-att-maten-blir-klar-snack-ihop-med-en-pilsner”
Min dotter Linn, som älskar Texas Hot Links ville också vara medoch skapa dagens korvskörd. Hacka kryddorna, blanda med köttet, vitt vin, salt och peppra
Till gårdagens vegetariska wraps gjorde jag bönbiffar med hasselnötter, som jag gjorde små och avlånga för att få bättre passform till wrapsen, och så hade jag en kall sås gjord på mango chutney och creme fraiche till,
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.