Hur underbart är det inte att njuta av egen syradgurka på Ryskt vis med smetana och honung. Råkar du snubbla över ett par kg importerad Västeråsgurka nu under senhösten (vilket torde vara ganska svårt) så hittar du receptet på syradgurka här
Blanda sedan ihop rödingen medgurkan, melonen, pepparrotenoch nymalen peppar. Forma tartaren så som du vill ha den och garnera med granskott, flingsalt, pepparrotoch nymalen svartpeppar
Servera fisken med potatis med sås, salladen och toppa med riven pepparrot. Hacka löken fint, värm den med vinäger och vitt vin i en kastrull till en reduktion
Mixa i smöret klickvis med en stavmixer. Skär gurkan i kuber och riv pepparroten på ett rivjärn. Salta och droppa på lite olja på rödingen och lägg på en plåt
4 50 g smör eller margarin 1/2 dl dill (hackad) salt och svartpeppar ca 24 strömmingsfiléer 1 dl rågmjöl 3/4 gurka msk riven pepparrot Till servering potatis puré Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Fyll tortillabröden med quorn, curryröra, sallad, lök, paprika och rulla sedan ihop. Blanda ihop majonnäs, yoghurt, curry, mango chutney, purjolök, äppelbitar, salt och peppar
Men innan jag sticker ut tänkte jag dela med mig av receptet på en mättande taco wrap gjord på ägg. Igår blev det till att plocka fram strumpor och höstjacka innan jag åkte in till stan för after work, för fy så jag frös med bara fötter i sandaler och tunn blus på jobbet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.