Min veggo-wrap smakade extra gott när jag läste den artikeln. Det var massor med nytt och spännande i den, men jag kastade om ingredienser och recept lite grann och gjorde min egen tolkning som vanligt
Fyll den medhummus, fetaost, avokadooch rödlök. n och ser film just nu, medans jag smygbloggar. det enda som är bra med den månaden, är att den är kort
Lägg på sallad, rostad paprika, halloumi, basilikakräm och kött. Funkar även med grillad kyckling eller varför inte skippa köttet och äta den vegetarisk
Skär i knappa centimetertjocka skivor på längden och smörj in med olivolja, salt och peppar. Det här uttrycket att smaker gifter sig väl med varandra kanske är föråldrat, men ett kärleksfullt möte maträtterna emellan var det
Bara att blanda ihop alla ingredienserna i en skål och bre på den färgdiggräddade wrapen. Jag sa ju att det inte skulle dröja länge förrän ni fick se wrapen igen
Ovanpå hummusen toppar ni med halloumi, avokadooch granatäppelkärnor. Lägg den nystekta halloumin ovanpå hummusenoch toppa därefter med en avokadoskiva
Servera laxen med rotfrukterna, hummusenoch salladen. Lägg laxfiléer i en ugnsform, salta och droppa över rökaromen och blanda med händerna så hela filéerna täcks av rökaromen och salt
Toppa med sallad, paprika och halloumi. Jag är hemma i Sverige på besök, och varje gång jag åker hem, så finns det vissa saker jag längtar extra mycket efter att äta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.