Putsa filén och bryn den runt om i en stekpanna med kryddor, låt svaln lite. med vitlökssmak. Lägg en bädd av svampoch ost på smördegen och lägg sedan fläskfilén på bädden och rulla ihop smördegen
Eftersom vi skulle äta vår fläskfilé med en nudelsallad så passade Håkan på att testa ett recept på en vietnamesisk dippsås som han visste fanns i Lisas bok "Det godaste jag vet"
Bryn köttet och salta och peppra. Låt koka upp under vispning och lägg sedan ner köttet i grytan. Skölj gourmetpotatis eller delikatesspotatis i ett durkslag och lägg i en ugnsform
Servera med klyftpotatisar och en sallad. Hetta upp en stekpanna med olja i. Salta och peppra. En enkel salladmedsalladsblad, tomat, gurka, fetaost och melonkärnor passar utmärkt till
Bryn köttet och salta och peppra. Låt koka upp under vispning och lägg sedan ner köttet i grytan. Skala 1 gul lök och 1 stor vitlöksklyfta och hacka i bitar. Vispa ihop 2 1/2 dl grädde, 1 dl torrt vitt vin, löken, 1 msk vetemjöl, 2 msk kalvfond och 1 msk fransk senap i en gryta
Så se till att fixa salladenoch duka bordet medan potatisen bakas och köttet marineras. Med uppgiften att laga mat till två karlar som jobbat hårt med trädäck bestämde jag mig för att kött och potatis var en bra utgångspunkt
En god och lätt spenatsalladmed en varm blandning av svampoch pancetta. Häll ner dressingen i stekpannan och häll över alltsammans i skålen med spenaten
Krydda med paprikapulver och svartpeppar. Blanda i vinägretten i den varma salladen. Fräs vitlök, champinjoner, lök och korv i lite olivolja i en stekpanna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.