För ett par helger sedan var vi ute och åt vi middag på kvällen tillsammans med några goda vänner. Ja, vi bytte förstås lägenhet ett par tre gånger, men i alla fall
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Ett nyttigare val - recept på kärleksmums utan vitt mjöl och socker. Inget som jag kan eller vill gå in på här, men jag har känt mig ganska låg och gått in i min egen lilla bubbla, samtidigt som jag avverkat vardagens sysslor
+ ev. Så krångligt om det hade varit copyright på matrecept, allt som är gott vill man ju dela med sig av till så många som möjligt (tjänar inget pådetta matbloggande, pot marigolds drivs istället av "kan" och "vill")
Bröd påett kick. Ta ut, dela eventuellt och avnjut med smarriga pålägg. Ost och seitanskinka blev det på mina mackor, plus lite smör och krispiga grönsaker såklart
Värm en stekpanna med olivolja och bryn fläskkarrén på någon minut på varje sida. Lägg upp på fat. Sätt ugnen på 200 grader. Stek karrén i 30 minuter på 200 grader och sänk sedan till 175 grader och stek ytterligare 1-1,5 timmar
Nu behöver du ju inte vara förkyld för att njuta av soppan, det går naturligtvis alla tidens bra att äta den ändå, fråga bara Håkan som fick med den i matlådan dagen efter
Bara ett annorlunda sätt att göra dem på. Jag gjorde en helt vanlig kanelbullsdeg men istället för att grädda dem i ugnen gräddade jag dem i ett belgiskt våffeljärn
Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Google+ (Öppnas i ett nytt fönster)GillaGilla Laddar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.