1 rostade
cashewnötterSå här gör du 15 minuter Skala och finhacka vitlök och ingefära. Det går lättast att skrapa av skalet på ingefäran med en tesked. Dela, kärna ur och finhacka chilin. Skala och skär morötter och palsternackor i tändsticksstrimlor. Ansa och skär purjolöken i sneda skivor. Skär salladskålen i strimlor. Woka vitlök, chili och ingefära i en het stekpanna med olja, 10 sekunder. Tillsätt rotfrukterna och efter 2 minuter purjolök, salladskål, sojabönor och böngroddarna. Salta och peppra. Lägg upp på tallrikar och strö över rostade cashewnötter. Servera och med limeklyfta och teriyakisås. Garnera med timjan. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 26
Så extra glad eftersom den innehåller väldigt mycket grönsaker och nyttigheter. Det som gör den här woken alldeles magisk är såsen på soja, honung, ingefära, risvinäger med mera
Tillsätt paprika och låt den fräsa med ytterligare 3-4 minuter. 4 Smaka av böngrytan med salt och peppar, tillsätt nötter och örtkyddor och servera med ris och bröd (glutenfritt bröd till den som är överkänslig mot gluten). 50 g cashewnötter
Spola av wokgrönsakerna och låt rinna av. Saka av med salt och peppar. Hetta upp oljan och fräs först vitlök sedan resten av grönsakerna utom spenaten, tills de blir knappt mjuka
Stek alltsammans på hög värme i en wok eller stor panna med olja. Smaka av med salt. 5 dl cashewnötter. Dela broccolin i buketter och skär stammarna i skivor
Woka grönsakerna hastigt och rör hela tiden. Servera genast med kokt ris och lite soja. Tillsätt spenaten under omrörning när grönsakerna börjar mjukna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.