Fräs vitkål, lök och vitlök i en stor stekpanna med olja. Strimla vitkålen. Kärna ur och strimla chilin och blanda ner i kålen tillsammans med soja och honung
Putsa fläskfilén, skär den längs med, nästan helt igenom. Servera t e x med Hasselbackspotatis, grönpepparsås och grillad tomat (tomaten kan läggas i samtidigt som filén i formen)
Tag av och snitta små snitt längst med hela fläskfilén. Skär ner potatisen i klyftor med skal för en krispigare smak och stek i stekpanna med mycket smör tills dom fått en härlig brun färg
Servera salladen med den baconlindadefläskfilén. Blanda mozzarella, crème fraîche med örter och lök. Dela fläskfilén i ca 2 cm tjocka skivor. 700-800 g fläskfilé
Ooh så gott det är med kombinationen fläskfilé, bearnaise och kräftstjärtar. Helstekt fläskfilé. Igår hade vi gäster över på middag, började dagen med lite shopping i Farsta centrum för att sen åka hem och jobba lite på vårt nystartade företag (mer om det sen), sist svängde vi ihop en liten festmåltid
(Citronpeppar och salt)Fläskfilén lindade vi i bacon, kryddade lite med pepparmix, stek i panna så hela filén får en stekyta och kör den färdig i ugnen
Skär en skåra längst med filén. Servera med potatisgratäng. 1 fläskfilé. Ansa köttet. Lägg i klippta soltorkade tomater, de tunt skivade vitlöksklyftorna och bitar av mozarellaosten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.