Krydda medchilipepparoch tillsätt sesamfrön efter smak. Häll i olja i wokpanna och stek kycklingenoch grönsakerna på ganska hög värme ett tag, sänk om maten börjar bli bränd
och blanda sen ner kycklingbitarna, blanda väl. Marinad till kycklingen. Det här kan nog vara den godaste kinarätten som vi någonsin har ätit och den slår det mesta vi har varit med om när vi käkat ute på kinakrogar, är ni som oss galen i det asiatiska köket så kommer ni också tycka att det är helt fantastiskt gott
Bryn kycklingen i hälften av oljan, tillsätt vitlök och fräs den medkycklingen. Så idag blir det en kycklinggrytamed smak av grov skånsk senap, det enda jag behövde köpa var färsk dragon
Här snålas inte med varken kött eller grönsaker och definitivt inte på smaken. Som jag längtat efter wok och starka såser, krispiga bambuskott och vattenkastanjer
Skiva squashen och dela i små bitar, strimla paprika, hacka rödlök grovt ochchili fint. Tillsätt soja och sirap,vänd ner de avrunna nudlarna och nötter
Nu var det ett tag sen jag gjorde något medkycklingklubbor eller kycklingben. När jag öppnade frysen i morse för att se och bli inspirerad av det som fanns så hamnade kycklingbenen direkt i blickfånget
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.