Det här receptet fungerar lika bra med kyckling som med biff. 300 g strimlad fransyska, lövbiff eller kyckling. 0,5 buljongtärning (grönsak eller biff). Relaterat 300 g strimlad fransyska, lövbiff eller kyckling. 0,5 buljongtärning (grönsak eller biff)
Nu undrar ni varför jag skriver om allt detta, vad har det med den wokadebiffen att göra. Om köttet inte är färdiggrillat som jag gjorde så kan man ju steka det i stekpannan - biffarna och låta det svalna något innan man skivar upp det i strimlor och krydda med massor av nymald svartpeppar
Wokadbiff med smak av chili lime koriander och kokos går till så här. Efter att ha snabbmarinerat den strimlade biffen i hackad inlagd koriander, lime, chili, vitlök och olja, steks den på häftigt
400 g biffkött av hög kvalitet i mycket tunna skivor. Skär rättika och morötter i tunna strimlor och låt dem marinera någon timme i risvinäger och lite råsocker
Tillsätt gärna andra grönsaker om du vill, och kanske vill du byta ut biffen mot kyckling. Biff med bambuskott och champinjoner (4 portioner). 500 gram nötkött (jag använde ryggbiff). Skriv ut 500 gram nötkött (jag använde ryggbiff)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.