På muurikkan smälte fettet bara ner i mitten där jag kunde använda dem för woken, helt perfekt. Nu kommer fettet börja smälta och rinna ner i mitten där vi snart ska woka
Låt puttra en stund så kryddorna sätter smak på rätten. 1 påse 500 g frysta wokgrönsaker. Stek köttet för sig, de frysta grönsakerna för sig och till sist champinjonerna och chorizon
Imorse gick det undan med den snabba woken med dess innehåll av fläskytterfilé, lök, vitlök, äggnudlar, squash, morot, vatten, apelsinjuice, mörk soya, salt och peppar
Hetta upp en wokpanna med olja i och woka kycklingen i omgångar på hög värme. Wok grönsaker, sparris, haricots verts, blomkål, broccoli och örter som dill, persilja och basilika
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Så härligt med allt älgkött som just nu finns tillgängligt. Jag hade turen att komma över ett fint innanlår och valde då att köra en saftig rostbiff med smak av vitlök, rosmarin och senap
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.