En väldigt god japansk wokmed smak av kokos, ingefära och limegräs. Rör ner tofu, pak choi, böngroddar, koriander, soja, sesamolja, limesaft och kokos- och ingefärasåsen med nudlar i och rör om tills allt blivit varmt
Det som gör den här woken alldeles magisk är såsen på soja, honung, ingefära, risvinäger med mera. Här kommer hemligheten hur du får till woken så att den smakar sådär direkt hämtad från thaistället
Jag börjar faktiskt bli liiite småstolt över mina skills i att laga indiskt. Inte för att jag är någon sorts supervirituous, men de tre rätter jag kan laga börjar bli riktigt smarriga
Vill gärna slå ett slag för den frysta tofun som finns i de asiatiska butikerna, det är en friterad tofumed en mycket ”svampigare” karaktär än de mest vanligt förekommande tofusorterna (t
servera woken i rostat pitabröd med lite sweet chili blandat med creme fracihe. Man kan även ha frysta wokgrönsaker i som man också steker upp, men jag har problem att hitta en blandning som inte innehåller baljväxter eller vattenkastanjer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.