De ville ha kycklingwokmed mycket grönsaker. Om alla vill ha nudlar så avslutar man med att blanda in nudlar i woken så att de också tar smak av allt gott, men eftersom det var olika önskningar hos oss serverade jag woken som den var
Woka nu grönsakerna, börja med morötterna som är hårdast och låt sedan de övriga grönsakernawokas i omgångar och i sista svängen låter du ingefära, vitlök och chilihacket fräsa med
Strimla köttet tunt och dela lök ochgrönsaker i lagom stora bitar. Verkade så himla gott och det var det, så nu ligger min matlåda i kylen och bara väntar på att få bli uppäten
Vill man att middagen ska räcka till fler personer, dryga ut med att servera woken i pitabröd. Ta det lite piano med saltet eftersom både halloumin och sojan ger sälta
Wokalövbiffen i omgångar tills köttet har en stekyta och lägg på en tallrik. Häll därefter i chili, lök, ingefära och vitlök, woka en stund till och lägg på en annan tallrik
Dagens middag blev en wok fylld med massa grönsaker så som morötter, vitkål, rödlök, haricot verts och purjolök samt en woksåsmed smak av citrongräs och ingefära
Hetta upp en wokpannamed olja i ochwoka kycklingen i omgångar på hög värme. Dessutom är det bättre ur miljösynpunkt med svenska, frysta grönsaker än grönsaker som kanske både har fraktats med lastbil och båt runtom i världen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.