För mig är detta verkligenenskål med godis. Det var i söndags som jag skulle gå ut i köket och städa ur kylen när jag samtidigt insåg att jag var ganska hungrig
Här har jag stekt skivad fläskfilé, svamp och squash i förväg, soltorkade tomater i olja och paprika fick åka ner i grächen (grädde + crème fraiche förstår väl vem som helst) efter att de bearbetats till mindre bitar
Blanda tomatcremen med rödvinsvinäger, olivolja, strimlad basilika i enskål. Serverade en fetaoströra med soltorkade tomater till som verkligen är "to die for"
basilika och/eller oregano. Jag är en riktig sucker för tomater i alla former och när det kommer till brie och tomat så tror jag att om de skulle registrera sina profiler på match
Servera med sallad och skivor av rostbiff och/eller rökt skinka. Lägg upp alla ingredienser (utom pumpakärnor, salt och svartpeppar) på ett stort fat eller i en stor skål
Alltså ledes får ni även ta del av receptet på brödet som ligger vid soppskålens sida. Det man ska tänka på är dock att eftersom både tomaterna och yoghurten är ganska så syrliga båda så blir soppan också gärna det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.