Redan förra året när jag gjorde den hasselnötsfria wienernougaten så tänkte jag att jag måste testa att göra den medhasselnötter istället för att få den där riktiga nougatsmaken
)Till kakan serverade jag vispad grädde som smaksatts med vaniljpulver och lite kokossocker. Blanda grovhackade hasselnötter och mörk choklad och strö ovanpå kaksmeten
Klä en brödform med bakpapper. s FB-sida och sedan ändrade jag liteoch la till en del ingredienser. Grädda på nedersta falsen i 175 grader i ca 75 - 80 minuter
Fräs detta i en stor stekpanna utan att det tar färg, i rikligt med smör. Häll över vitkålsblandningen i en ugnsfast form och toppa med riven ost, bestäm själv hur mycket
Servera med vaniljsås eller LCHF-glass. Eftersom en av oss kommer från äpplenas förlovade land, Skånes östkust, så var vi sugna på att göra något med denna frukt
Blanda alla torra ingredienser separat och rör sedan ihop med äggsmeten. 3 ägg125 g keso1 msk olja utan smak (vanlig eller kokos)4 msk mandelmjöl3 msk kokosmjöl1 msk fiberhusk2 tsk bakpulver 1 nypa saltSätt ugnen på 200 grader. Grädda i ca 15-20 minuter. 2016-01-30 @ 10
Allt det innehöll var smått galna mängder nötter och frön tillsammans med ägg och olivolja och ärligt talat lät det varken som om det skulle kunna hålla ihop, än mindre smaka gott
Bryn färsen tillsammans med den hackade löken, krydda med grillkrydda. Kött -. Klä utsidan och undersidan, på en springform med avtagbarkant, med ugnsfolie
Smöra en brödform och "bröa" den med sesamfröna. 10 medelstora ägg. 1-2 msk vispgrädde. Blanda ner i äggen tillsammans med vispgrädden och låt stå och svälla i minst 5 minuter. Grädda i ugnen ca 30-40 minuter. LCHF Rostbröd 1 bröd 10 medelstora ägg. 1-2 msk vispgrädde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.