Man fräser saffran och vitlök tillsammans och släpper lös aromerna, sedan kokar man riset tillsammans med hälften av vattnet som man ska ha och en burk passerade tomater
Det som är så bra med denna måltid är att den nästan är ännu godare dagen efter. För att det ska bli så gott som möjligt använd gärna krossade tomater av god kvalité (dom smakar så mycket mer än dom där billiga som bara smakar vatten och inte tomat) och gärna kalamata oliver (jag köper alltid urkärnade kalamata oliver, så goda)
Ett av mina barn som är väldigt petig med godis fullkomligt slukade dessa. Receptet kommer från en väninna som är raw-foodare och riktigt duktig på det
Inlägget Godaste fetaostkrämen som passar till allt dök först upp på ZEINAS KITCHEN. Fantastiskt god fetaostkräm som passar att serveras till de flesta rätter
Dessa blir saftiga som aldrig förr och det är omöjligt att bara ta en… nom, nom, nom. Eller skär två tunnare strimlor som du tvinnar ihop och sen rullar ihop till en knut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.